033-7200988 info@onlinefd.nl

Hypotheken

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Wij geven u advies over de verschillende hypotheekvormen en uw mogelijkheden. En bekijken samen met u welke hypotheek het beste bij u past. Daarbij profiteert u nu van de laagste maandlasten en creëert u financiële mogelijkheden om straks uw dromen te realiseren.

Er zijn diverse hypotheek vormen en soorten. Hierboven vindt u een uitleg van verschillende vormen die los of gecombineerd kunnen worden afgesloten.

De voorwaarden voor de hypotheekrenteaftrek zijn per 1 januari 2013 veranderd.

Als u een hypotheek afsluit, dan moet u deze tijdens de looptijd in maximaal 30 jaar volledig en ten minste annuïtair aflossen om in aanmerking te komen voor hypotheekrenteaftrek. Dit betekent dat u alleen nog maar in aanmerking komt voor hypotheekrenteaftrek met een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Wanneer u een aflossingsvrije hypotheek of een spaarhypotheek afsluit, komt u niet voor hypotheekrenteaftrek in aanmerking.

Laagste hypotheekrente op dit moment bij een NL bank 0,99% voor 10 jaar vast met NHG !