033-7200988 info@onlinefd.nl

Altijd een leenvorm die bij u past

Als u geld wilt lenen, zijn er verschillende mogelijkheden. Veelgevraagde kredietvormen zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Wij kunnen u precies vertellen welke leenvorm het beste bij uw persoonlijke situatie past;

Doorlopend Krediet

Een zeer flexibele manier van lenen is het doorlopend krediet. Deze leenvorm is uitermate geschikt voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen.

Van tevoren worden een kredietlimiet en een termijnbedrag met u afgesproken. Tot de afgesproken kredietlimiet kunt u onbeperkt geld opnemen. Zo hebt u altijd een financiële reserve. Bovendien kunt u ook eens iets meer aflossen als u dat beter uitkomt.

Persoonlijke Lening

Deze kredietvorm wordt vaak gebruikt om productaankopen te financieren waarbij de gehele koopsom in één keer moet worden voldaan en er daadwerkelijk wordt afgelost.

 

Eigen woning Krediet
 
Deze vorm van krediet wordt door kredietaanbieders ook wel de ‘Woning Voordeel Financiering’ genoemd. Het Eigen Woning Krediet is een goed alternatief voor een tweede hypotheek.
 
 
Financial Lease
 
Financial lease is een kredietvorm op basis van Huurkoop, bestemd voor ondernemers met rechtspersoonlijkheid voor de financiering van een personenauto en bedrijfswagen.