0337200988 info@onlinefd.nl

Altijd een leenvorm die bij u past

Als u geld wilt lenen, zijn er verschillende mogelijkheden. Veelgevraagde kredietvormen zijn het doorlopend krediet en het Woning Voordeel Krediet. Wij kunnen u precies vertellen welke leenvorm het beste bij uw persoonlijke situatie past;

Doorlopend Krediet

Een zeer flexibele manier van lenen is het doorlopend krediet. Deze leenvorm is uitermate geschikt voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen.

Van tevoren worden een kredietlimiet en een termijnbedrag met u afgesproken. Tot de afgesproken kredietlimiet kunt u onbeperkt geld opnemen. Zo hebt u altijd een financiële reserve. Bovendien kunt u ook eens iets meer aflossen als u dat beter uitkomt.

Beter Wonen Financiering

Vanaf nu kan de Beter Wonen Financiering ook voor;

  • de aankoop van een tweede woning,
  • een recreatiewoning
  • of een studentenwoning voor een studerend kind geleend worden.
  • Dit is mogelijk tot 70% van de waarde van de woning met een maximum van €75.000. Let erop dat de looptijd minimaal 10 jaar en maximaal 15 jaar is.
Woning Voordeel Krediet
Wist u dat u als huiseigenaar korting kunt krijgen als u een krediet afsluit?
Uw eigen huis vormt het onderpand voor de lening en levert een aantrekkelijke rentekorting op. Het Woning Voordeel Krediet is een goed alternatief voor een tweede hypotheek. Bij het afsluiten hoeft u niet naar de notaris en u hoeft óók geen taxatiekosten te betalen. U kunt het opgenomen bedrag vrij besteden, bijvoorbeeld om een bestaande lening af te lossen. Als u het geld voor woningverbetering gebruikt, is het aftrekbaar van de belasting.

Vorm van doorlopend krediet
Het Woning Voordeel Krediet is een variant van het doorlopend krediet. U mag dus tot de afgesproken limiet onbeperkt geld opnemen. Het bedrag dat u hebt afgelost, kunt u weer opnemen tot aan uw limiet. Op die manier hebt u altijd geld achter de hand.